Orkaitėje keptas ešerys su prieskoniais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Orkaitėje keptas ešerys su prieskoniais

Ešerys yra ne tik labai graži žuvis, bet ir nepaprastai skani! Tiršta balta mėsa ir minimalus kaulų skaičius patiks tiems, kurie mėgsta valgyti sočius patiekalus, nesiblaškydami ir nešalindami smulkių kaulų. Orkaitėje keptas ešerys yra ypač geras - jį labai lengva paruošti, o skonis ir išvaizda yra tiesiog puikūs! Pats jūros ešerys yra sveika, mažai kaloringa jūros gėrybė, kurioje gausu lengvai virškinamų baltymų, o dėl kepimo ji išsaugo savo naudingąsias savybes.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
138 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
8 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.05/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Orkaitėje keptas ešerys su prieskoniais Žingsnis 1
Nuplautą ešerių filė gausiai pabarstykite prieskoniais, druska ir apšlakstykite augaliniu aliejumi. Palikite 10 minučių mirkti marinate.

Žingsnis 2

Orkaitėje keptas ešerys su prieskoniais Žingsnis 2
Sudėkite filė į tinkamo dydžio kepimo indą.

Žingsnis 3

Orkaitėje keptas ešerys su prieskoniais Žingsnis 3
Dėkite į orkaitę ir kepkite 10-15 minučių 200 laipsnių temperatūroje, kol paruduos.

Žingsnis 4

Orkaitėje keptas ešerys su prieskoniais Žingsnis 4
Paruoštą žuvį sudėkite į lėkštę ir papuoškite petražolių lapeliais bei citrinos skiltele. Patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos