Publikavimo data: 2024-06-22
Orkaitėje keptas ešerys su žemės riešutais ir citrina
Ar kada nors bandėte žuvies ir pupelių? O jei tos pupelės yra žemės riešutai? Įdomus derinys, gražus patiekalas, restorano patiekalas! Dėl subalansuoto baltymų derinio ir mažo kalorijų kiekio šis patiekalas puikiai tinka jūsų vakarienei. Ešeriai rekomenduojami žmonėms, sergantiems skydliaukės ligomis, turintiems nervų sistemos sutrikimų ir virškinimo sistemos problemų.
Žingsnis 1
Susmulkinkite žemės riešutus. Tai galite padaryti peiliu arba sudėti žemės riešutus į maišelį ir kelis kartus perbraukti kočėlu.
Žingsnis 2
Giliame dubenyje sumaišykite prieskonius, citrinos sultis, alyvuogių aliejų, sutrintą česnaką ir dalį riešutų. Aptepkite žuvį marinatu iš visų pusių.
Žingsnis 3
Kepimo formą išklokite folija ir sudėkite žuvį, o viršų pabarstykite riešutais. Uždenkite žuvį dalimi folijos ir 30-40 min. pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę.
Žingsnis 4
Patiekite šiltą. Gero apetito !
Kategorijos