Orkaitėje keptos midijos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-27

Orkaitėje keptos midijos

Greitas skanaus patiekalo, kurį galima patiekti atskirai arba kaip karštą užkandį, receptas. Įspūdingai atrodo su sūriu keptos midijos. Jas galima patiekti su bet kokiu vynu. Rekomenduojame baltąjį sausą vyną, jis geriausiai atskleidžia pikantišką patiekalo skonį.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
133 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, vėžiagyviai, soja
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.09/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Orkaitėje keptos midijos Žingsnis 1
Dubenyje sumaišykite sojų padažą, grietinę, prieskonius ir sūrį.

Žingsnis 2

Orkaitėje keptos midijos Žingsnis 2
Į švarią kriauklę sudėkite moliuskų mėsą, ant viršaus - sūrio mišinį.

Žingsnis 3

Orkaitėje keptos midijos Žingsnis 3
Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10-15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos