Orkaitėje marinuotas ešerys su raudonuoju svogūnu ir pomidorų pasta pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-14

Orkaitėje marinuotas ešerys su raudonuoju svogūnu ir pomidorų pasta

Ešerys yra labai sveika ir lengvai paruošiama žuvis, todėl ji labai populiari kulinarijoje. Su raudonaisiais svogūnais ir pomidorų pasta orkaitėje marinuotas ešerys būna labai sultingas ir pikantiškas. Receptas labai paprastas, tačiau žuvis gaunasi nepaprastai skani. Vietoj ešerių tinka menkė arba kita tankią mėsą turinti žuvis. Galite pridėti bet kokių prieskonių pagal savo skonį ir paruošti mėgstamą garnyrą. Šį patiekalą galite patiekti ir šeimos vakarienei, ir šventiniam stalui.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
140 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.89/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Orkaitėje marinuotas ešerys su raudonuoju svogūnu ir pomidorų pasta Žingsnis 1
Nuluptą raudonąjį svogūną supjaustykite pusžiedžiais.

Žingsnis 2

Orkaitėje marinuotas ešerys su raudonuoju svogūnu ir pomidorų pasta Žingsnis 2
Sudėkite ešerius į atitinkamo dydžio indą ir sumaišykite su raudonuoju svogūnu, paprikų pasta, tarkuotu sūriu, česnaku, druska, pipirais ir prieskoniais.

Žingsnis 3

Orkaitėje marinuotas ešerys su raudonuoju svogūnu ir pomidorų pasta Žingsnis 3
Į tinkamo dydžio kepimo indą įpilkite šiek tiek augalinio aliejaus ir sudėkite ešerius į paruoštą marinatą, palikite 10-15 minučių.

Žingsnis 4

Orkaitėje marinuotas ešerys su raudonuoju svogūnu ir pomidorų pasta Žingsnis 4
Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 minučių.

Žingsnis 5

Orkaitėje marinuotas ešerys su raudonuoju svogūnu ir pomidorų pasta Žingsnis 5
Iškeptą žuvį sudėkite ant salotų lapų. Gero apetito.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos