Orkaitėje su česnakais, druska ir prieskoniais keptas brėtlingis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Orkaitėje su česnakais, druska ir prieskoniais keptas brėtlingis

Žuvis yra skani
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
107 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.08/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Orkaitėje su česnakais, druska ir prieskoniais keptas brėtlingis Žingsnis 1
Žuvį nuplaukite, iškrapštykite vidų, palikite žvynus ir pelekus.

Žingsnis 2

Orkaitėje su česnakais, druska ir prieskoniais keptas brėtlingis Žingsnis 2
Nulupkite česnaką, susmulkinkite, paruoškite trinti.

Žingsnis 3

Orkaitėje su česnakais, druska ir prieskoniais keptas brėtlingis Žingsnis 3
Žuvį iš vidaus ir iš išorės įtrinkite druska ir česnaku. Kepimo skardą išklokite pergamentu arba folija ir sudėkite ant jos žuvį.

Žingsnis 4

Orkaitėje su česnakais, druska ir prieskoniais keptas brėtlingis Žingsnis 4
Jei brėtlingis didelis ir uodega krenta virš kepimo skardos, geriausia ją nupjauti, nes ji gali nudegti.

Žingsnis 5

Orkaitėje su česnakais, druska ir prieskoniais keptas brėtlingis Žingsnis 5
Įdėkite kepimo skardą į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepimo trukmė 60 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos