Oro aviečių zefyras pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Oro aviečių zefyras

Mes su mama mėgstame pačios gaminti saldumynus, nes dabar parduotuvėse parduodami saldumynai nėra labai skanūs. Šiame recepte pateiktus zefyrus lengva pasigaminti, jie gaunasi labai skanūs ir purūs.
Gaminimo laikas
114 min.
Laikas virtuvėje
114 min.
Kalorijos
195 kcal.
Angliavandeniai
52 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.67/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Oro aviečių zefyras Žingsnis 1
Perpjaukite obuolius per pusę ir 20 minučių kepkite 180 °C temperatūros orkaitėje. Vėliau trintuvu supjaustykite į obuolių padažą.

Žingsnis 2

Oro aviečių zefyras Žingsnis 2
Į cukrų supilkite obuolių ir aviečių tyrę.

Žingsnis 3

Viską kruopščiai sumaišykite ir dėkite ant vidutinio kaitrumo kaitlentės, virkite 7 minutes.

Žingsnis 4

Palaukite, kol šis mišinys atvės.

Žingsnis 5

Oro aviečių zefyras Žingsnis 5
Į vandenį suberkite agarą, pastatykite ant viryklės ir lėtai suberkite 409 g cukraus.

Žingsnis 6

Mišinį maišykite 10 minučių.

Žingsnis 7

Oro aviečių zefyras Žingsnis 7
Atskirkite baltymus nuo trynių.

Žingsnis 8

Baltymus supilkite į atvėsintą tyrės masę ir pradėkite plakti, kol pasieksite viršūnėles.

Žingsnis 9

Oro aviečių zefyras Žingsnis 9
Nedidele srovele supilkite agaro sirupą ir cukrų.

Žingsnis 10

Oro aviečių zefyras Žingsnis 10
Masė paruošta. Greitai suformuokite zefyrus, galite naudoti konditerinį maišelį arba paprastą maišelį.

Žingsnis 11

Suklijuokite 2 dalis, kad gautumėte didelį zefyrą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, serbentų sezonas, obuolių sezonas, zefyrai, receptų knyga, agaro agaro desertai, agaro agaro zefyrai

Kategorijos