Publikavimo data: 2024-05-26
Oro baliauskai su mėsa
Keptų beliašų receptas mus pasiekė iš Tatarstano. Juos galima gaminti ne tik su bet kokia malta mėsa, bet ir su bulvėmis, sūriu ir žuvimi. Sunku atsispirti erdviems auksiniams suktinukams traškia plutele, įdarytiems sultinga ir aromatinga malta mėsa.
Žingsnis 1
Dideliame dubenyje sumaišykite mieles, miltus, druską ir cukrų. Į sausus ingredientus supilkite vandenį ir aliejų ir užminkykite tešlą. Padėkite į šiltą vietą 1 valandai. Tada tešlą išminkykite rankomis ir palikite pakilti dar 1 valandai.
Žingsnis 2
Kol tešla kyla, paruoškite įdarą. Į maltą mėsą sudėkite smulkintą svogūną ir česnaką. Pagardinkite pipirais ir druska ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Padalykite tešlą į mažus rutuliukus. Iš kiekvieno iš jų iškočiokite plokščią duoną ir ant jos uždėkite porciją maltos mėsos. Užspauskite tešlos kraštus ir suformuokite apvalius beliašus.
Žingsnis 4
Įkaitinkite augalinį aliejų ant didelės ugnies. Kepkite belyashi, kol taps auksinės spalvos. Paruoštus belyashi sudėkite į popierinėmis servetėlėmis išklotą lėkštę.
Kategorijos