Oro baliauskai su mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Oro baliauskai su mėsa

Keptų beliašų receptas mus pasiekė iš Tatarstano. Juos galima gaminti ne tik su bet kokia malta mėsa, bet ir su bulvėmis, sūriu ir žuvimi. Sunku atsispirti erdviems auksiniams suktinukams traškia plutele, įdarytiems sultinga ir aromatinga malta mėsa.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
270 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
30 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.4/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Oro baliauskai su mėsa Žingsnis 1
Dideliame dubenyje sumaišykite mieles, miltus, druską ir cukrų. Į sausus ingredientus supilkite vandenį ir aliejų ir užminkykite tešlą. Padėkite į šiltą vietą 1 valandai. Tada tešlą išminkykite rankomis ir palikite pakilti dar 1 valandai.

Žingsnis 2

Oro baliauskai su mėsa Žingsnis 2
Kol tešla kyla, paruoškite įdarą. Į maltą mėsą sudėkite smulkintą svogūną ir česnaką. Pagardinkite pipirais ir druska ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Oro baliauskai su mėsa Žingsnis 3
Padalykite tešlą į mažus rutuliukus. Iš kiekvieno iš jų iškočiokite plokščią duoną ir ant jos uždėkite porciją maltos mėsos. Užspauskite tešlos kraštus ir suformuokite apvalius beliašus.

Žingsnis 4

Oro baliauskai su mėsa Žingsnis 4
Įkaitinkite augalinį aliejų ant didelės ugnies. Kepkite belyashi, kol taps auksinės spalvos. Paruoštus belyashi sudėkite į popierinėmis servetėlėmis išklotą lėkštę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos