Publikavimo data: 2024-09-17
Oro čeburekai su mėsa
Erdvūs ir purūs čeburekai pradžiugins jūsų šeimą ar svečius. Čeburekai yra skanūs.
Žingsnis 1
Į karštą vandenį įpilkite pusę arbatinio šaukštelio druskos ir 2 valgomuosius šaukštus augalinio aliejaus.
Žingsnis 2
Suberkite miltus ir minkykite tešlą apie 10 minučių. Tešlą suvyniokite į maistinę plėvelę ir 30 minučių palaikykite šaldytuve.
Žingsnis 3
Sumaišykite maltą mėsą su smulkiai supjaustytu svogūnu, druska ir pipirais. Į maltą mėsą įpilkite šiek tiek vandens, kad ji būtų sultinga.
Žingsnis 4
Padalykite tešlą į gabalėlius ir kiekvieną iškočiokite iki 20-25 cm skersmens.
Žingsnis 5
Ant vienos tešlos pusės dėkite įdarą, paskirstykite jį, uždenkite kita puse ir kruopščiai suformuokite. Taip darykite su kiekvienu cheburėku. Kraštus galite suspausti šakute arba naudoti picos pjaustytuvą.
Žingsnis 6
Kepkite įkaitintoje keptuvėje augaliniame aliejuje po 5-7 minutes iš kiekvienos pusės. Paruošta!
Kategorijos