Oro čeburekai su mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Oro čeburekai su mėsa

Erdvūs ir purūs čeburekai pradžiugins jūsų šeimą ar svečius. Čeburekai yra skanūs.
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
261 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
21 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.44/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Į karštą vandenį įpilkite pusę arbatinio šaukštelio druskos ir 2 valgomuosius šaukštus augalinio aliejaus.

Žingsnis 2

Oro čeburekai su mėsa Žingsnis 2
Suberkite miltus ir minkykite tešlą apie 10 minučių. Tešlą suvyniokite į maistinę plėvelę ir 30 minučių palaikykite šaldytuve.

Žingsnis 3

Oro čeburekai su mėsa Žingsnis 3
Sumaišykite maltą mėsą su smulkiai supjaustytu svogūnu, druska ir pipirais. Į maltą mėsą įpilkite šiek tiek vandens, kad ji būtų sultinga.

Žingsnis 4

Padalykite tešlą į gabalėlius ir kiekvieną iškočiokite iki 20-25 cm skersmens.

Žingsnis 5

Oro čeburekai su mėsa Žingsnis 5
Ant vienos tešlos pusės dėkite įdarą, paskirstykite jį, uždenkite kita puse ir kruopščiai suformuokite. Taip darykite su kiekvienu cheburėku. Kraštus galite suspausti šakute arba naudoti picos pjaustytuvą.

Žingsnis 6

Oro čeburekai su mėsa Žingsnis 6
Kepkite įkaitintoje keptuvėje augaliniame aliejuje po 5-7 minutes iš kiekvienos pusės. Paruošta!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos