Oro čeburekai su vištienos malta mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Oro čeburekai su vištienos malta mėsa

Nėra sunku įvaldyti čeburekų ruošimą, bet tada visada galite papildyti savo racioną šviežiais, traškiais kepiniais. Nepaisant to, kad yra tešlos, ji neturi įtakos bendram kalorijų skaičiui, nes yra plona. Tačiau įdaras, kaip ir šiame variante iš maltos vištienos, pasižymi maistingomis medžiagomis ir mažu kaloringumu.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
283 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
24 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.62/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Oro čeburekai su vištienos malta mėsa Žingsnis 1
Į miltus įmuškite kiaušinį, suberkite druską ir kambario temperatūros vandenį. Išminkykite tešlą ir palikite ją 30 minučių pailsėti.

Žingsnis 2

Oro čeburekai su vištienos malta mėsa Žingsnis 2
Į maltą mėsą sudėkite smulkintą svogūną ir česnaką, įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų. Kruopščiai išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Oro čeburekai su vištienos malta mėsa Žingsnis 3
Padalykite tešlą į mažus gabalėlius ir iškočiokite į plokščius pyragėlius. Ant vienos kiekvieno plokštainio pusės dėkite maltos mėsos ir uždenkite kita puse. Kraštus sulipdykite ir suspauskite šakute. Kepkite įkaitintame augaliniame aliejuje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos