Publikavimo data: 2024-05-26
Oro čeburekai su vištienos malta mėsa
Nėra sunku įvaldyti čeburekų ruošimą, bet tada visada galite papildyti savo racioną šviežiais, traškiais kepiniais. Nepaisant to, kad yra tešlos, ji neturi įtakos bendram kalorijų skaičiui, nes yra plona. Tačiau įdaras, kaip ir šiame variante iš maltos vištienos, pasižymi maistingomis medžiagomis ir mažu kaloringumu.
Žingsnis 1
Į miltus įmuškite kiaušinį, suberkite druską ir kambario temperatūros vandenį. Išminkykite tešlą ir palikite ją 30 minučių pailsėti.
Žingsnis 2
Į maltą mėsą sudėkite smulkintą svogūną ir česnaką, įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų. Kruopščiai išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Padalykite tešlą į mažus gabalėlius ir iškočiokite į plokščius pyragėlius. Ant vienos kiekvieno plokštainio pusės dėkite maltos mėsos ir uždenkite kita puse. Kraštus sulipdykite ir suspauskite šakute. Kepkite įkaitintame augaliniame aliejuje.
Kategorijos