Siūlau labai skanių pyragų, kuriuos visi mėgsta, receptą. Juos galima įdaryti bet kokiais įdarais.
Žingsnis 1
Į puodą supilkite vandenį, įberkite druskos ir pastatykite ant ugnies.
Žingsnis 2
Sviestą supjaustykite kubeliais ir sudėkite į keptuvę.
Žingsnis 3
Kol turinys verda, persijokite miltus.
Žingsnis 4
Kai vanduo užverda ir sviestas visiškai ištirpsta, neatitraukdami nuo ugnies supilkite visus miltus į keptuvę. Stipriai išminkykite tešlą. Kai tešla pradės šiek tiek lipti prie keptuvės, išjunkite kaitlentę ir nuolat maišykite.
Žingsnis 5
Išimkite tešlą iš viryklės ir maišykite, kol ištirps visi miltai.
Žingsnis 6
Leiskite tešlai šiek tiek atvėsti, kad įmaišant kiaušinius jie neišvirtų.
Žingsnis 7
Įmuškite vieną kiaušinį ir gerai išmaišykite tešlą. Tada įmuškite dar vieną kiaušinį ir vėl išmaišykite, tai pakartokite ir su likusiais kiaušiniais.
Žingsnis 8
Turėtumėte gauti vientisą mišinį.
Žingsnis 9
Perkelkite tešlą į konditerinį maišelį, kuriame įtaisytas antgalis.
Žingsnis 10
Kepimo skardą išklokite kepimo pergamentu ir išspauskite tešlą trimis nedidelėmis juostelėmis, glaudžiai viena prie kitos, dvi juosteles uždėkite ant viršaus ir dar vieną ant viršaus, suformuodami piramidę. Darykite eklerus per visą kepimo skardos perimetrą, nedideliu atstumu vienas nuo kito, nes jie padidės.
Žingsnis 11
Kepkite eklerus iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15-20 minučių, tada sumažinkite temperatūrą iki 180 laipsnių ir kepkite dar 15-20 minučių.
Žingsnis 12
Konditeriniu švirkštu užpildykite eklerus bet kokiu jums patinkančiu kremu.