Publikavimo data: 2025-08-20
Oro imbieriniai sausainiai su šokoladu, sultenėmis ir cinamonu
Tai šiek tiek neįprasti sausainiai, bet jie skanūs, minkšti, purūs. Ir kvepia cinamonu, šviežiu imbieru ir šokoladu. Jis kepamas kaip vientisas pyragas, tada aptepamas šokoladu, supjaustomas kvadratėliais arba rombeliais ir patiekiamas į stalą. Šis kepimo būdas yra naudingas - visų pirma sutaupoma laiko, nes nereikia nieko vynioti ir pjaustyti, be to, tai visiškai neturi įtakos skoniui.
Žingsnis 1
Sviestą ištirpinkite ir išsukite su cukrumi iki vientisos masės. Įmaišykite vanilę, tada po vieną įmuškite kiaušinį ir gerai išplakite.
Žingsnis 2
Imbierą sumalkite blenderiu arba sutarkuokite trintuvu ir įmaišykite į sviesto ir kiaušinių masę. Į mišinį supilkite miltus ir sodą ir išplakite.
Žingsnis 3
Sutarkuokite 250 g šokolado ir dalimis supilkite į tešlą. Sudėkite sultenes ir išmaišykite. Įjunkite 180 laipsnių temperatūros orkaitę.
Žingsnis 4
Dėkite tešlą ant riebalais išteptos kepimo skardos ir pašaukite į karštą orkaitę 35 minutėms. Vandens vonelėje ištirpinkite 170 g šokolado ir juo apliekite atvėsusią tešlą.
Kategorijos