Publikavimo data: 2024-05-25
Oro keksiukai su kondensuotu pienu
Koldūnai yra patiekalas, kuriam sunku atsispirti. Kvapnūs, kvepiantys, aplieti glajumi arba apibarstyti cukraus pudra, jie tokie viliojantys. O jei tešlą gaminsite su kondensuotu pienu, bus tiesiog skanu.
Žingsnis 1
Į dubenį įmuškite kiaušinius ir gerai išplakite šakute. Į kiaušinius supilkite kondensuotą pieną, druską ir vanilinį cukrų ir išmaišykite. Sumaišykite miltus ir kepimo miltelius ir dalimis įmaišykite į skystus ingredientus, kad užminkytumėte tešlą. Tešla neturėtų lipti prie rankų, bet neturėtų būti ir per tiršta.
Žingsnis 2
Tešlą iškočiokite iki maždaug 0,5-0,8 cm storio. Stikline, šlakeliu ar specialia formele išpjaukite bagelį primenančius apskritimus. Kepkite ant vidutinės ugnies kelias minutes iš abiejų pusių, kol taps aukso spalvos.
Kategorijos