Oro keksiukai su kondensuotu pienu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Oro keksiukai su kondensuotu pienu

Koldūnai yra patiekalas, kuriam sunku atsispirti. Kvapnūs, kvepiantys, aplieti glajumi arba apibarstyti cukraus pudra, jie tokie viliojantys. O jei tešlą gaminsite su kondensuotu pienu, bus tiesiog skanu.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
366 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
42 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 3.92/5 (25 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Oro keksiukai su kondensuotu pienu Žingsnis 1
Į dubenį įmuškite kiaušinius ir gerai išplakite šakute. Į kiaušinius supilkite kondensuotą pieną, druską ir vanilinį cukrų ir išmaišykite. Sumaišykite miltus ir kepimo miltelius ir dalimis įmaišykite į skystus ingredientus, kad užminkytumėte tešlą. Tešla neturėtų lipti prie rankų, bet neturėtų būti ir per tiršta.

Žingsnis 2

Oro keksiukai su kondensuotu pienu Žingsnis 2
Tešlą iškočiokite iki maždaug 0,5-0,8 cm storio. Stikline, šlakeliu ar specialia formele išpjaukite bagelį primenančius apskritimus. Kepkite ant vidutinės ugnies kelias minutes iš abiejų pusių, kol taps aukso spalvos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos