Publikavimo data: 2024-06-08
Oro mėtų suflė
Jei norite pradžiuginti šeimos narius kažkuo saldžiu ir neįprastu, paruoškite mini pyragą "Oro mėtų suflė". Jam nereikia iš anksto kepti plutos ar biskvito, nes jo pagrindą sudaro šokoladiniai sausainiai. Todėl su jo paruošimu susidoros net ir nepatyrę virėjai.
Žingsnis 1
Paruoškite pyrago pagrindą. Sutrinkite sausainius kočėlu, įpilkite 100 g sutirštinto pieno, minkšto sviesto ir gerai išmaišykite. Sudėkite mišinį į žiedo vidų ir mentele paskleiskite jį po visą paviršių, šiek tiek prispausdami. Dėkite į šaldytuvą.
Žingsnis 2
Paruoškite mėtų suflė. Pertrinkite mėtų kremą per sietelį, ištirpinkite želatiną vandens vonelėje ir supilkite į ją mėtų kremą. Likusius 350 g grietinėlės išplakite mikseriu iki standžių viršūnių. Sumaišykite kreminį sūrį su likusiais 300 g kondensuoto pieno, tada supilkite mėtų kremą, gerai išmaišykite, sudėkite plaktą grietinėlę ir išplakite iki vientisos konsistencijos. Supilkite mėtų suflė į žiedą ant sausainių pagrindo ir padėkite į šaldytuvą 2 valandoms atšaldyti.
Kategorijos