Publikavimo data: 2025-08-18
Oro pieno desertas vaikams
Pieno desertai yra labai skanūs ir sveiki ne tik vaikams, bet ir suaugusiesiems. Erdvus želė pavidalo pieno desertas bus puikus vaiko šventinių pietų finalas. Papuoškite jį šokolado drožlėmis, cinamonu, maltais migdolais arba muskato riešutu. Vietoj riaženkos galite naudoti kefyrą. Paruoškite daugiau procių, nes tėvai taip pat ateina jų paragauti. Jiems į deserto sudėtį galite įlašinti lašelį romo ir patiekti su puodeliu stiprios kavos, papuošę uogomis arba citrusiniais vaisiais.
Žingsnis 1
Paruoškite želatiną. Želatiną 10 minučių pamirkykite pusėje stiklinės šalto vandens. Vandenį ir želatiną beveik užvirinkite, gerai išmaišykite ir atvėsinkite.
Žingsnis 2
Paruoškite desertą. Giliame dubenyje sumaišykite riaženką, cukrų, grietinę ir vanilinį cukrų. Vidutinio greičio mikseriu plakite bent 5 minutes. Turėtumėte gauti purią, vientisą masę. Sudėkite atvėsusią želatiną, gerai išmaišykite ir paskirstykite į kremus. Dėkite į šaldytuvą 4 valandoms.
Kategorijos