Publikavimo data: 2025-08-17
Oro romas babas
Erdvūs prancūziško stiliaus romo baba pyragaičiai, skirti mirkytų pyragaičių mėgėjams, juos labai lengva ir paprasta paruošti, o rezultatas - puikus.
Žingsnis 1
Kambario temperatūros sviestą (minkštą) plakite su cukrumi, kol taps baltas ir purus (10 minučių). Po vieną įmaišykite trynius, po kiekvieno įmaišymo plakite 2 minutes. Tada sudėkite grietinę arba jogurtą ir išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Suberkite persijotus miltus, kepimo miltelius ir druską, taip pat žievelę, jei norite jos pridėti.
Žingsnis 3
Švelniai išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 4
Tešlą šaukštu supilstykite į 50 gramų formeles.
Žingsnis 5
Dėkite formeles su tešla į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite.
Žingsnis 6
Kepkite 20 minučių, kol keksiukai taps auksinės spalvos, galite patikrinti dantų krapštuku, jis turi būti sausas.
Žingsnis 7
Išimkite keksiukus iš orkaitės, leiskite jiems atvėsti ir pasigaminkite gardžios arbatos.
Kategorijos