Oro ryžių pudingas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Oro ryžių pudingas

Ryžių pudingas yra klasikinis angliškas skanėstas. Tarp britų ryžių pudingas yra ne tik populiariausia, bet ir mėgstamiausia pudingo rūšis, nes pasižymi labai švelnia tekstūra ir maloniu citrusinių vaisių bei cinamono aromatu. Nepaisant lipnių ryžių savybių, patiekalas būna visiškai lengvas ir lengvas. Šį pudingą galima patiekti karštą arba šaltą.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
118 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
21 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.21/5 (28 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Oro ryžių pudingas Žingsnis 1
Supilkite pieną į gilų dubenį ir užvirinkite. Tada suberkite cukrų, laimo žievelę ir ryžius. Gerai išmaišykite ir virkite ryžius ant silpnos ugnies.

Žingsnis 2

Oro ryžių pudingas Žingsnis 2
Ryžius šiek tiek atvėsinkite ir sudėkite į kepimo indą. Ryžius sumaišykite su tryniais, į baltymus įlašinkite kelis lašus laimo, suplakite mikseriu ir (arba) plaktuvu iki standumo ir supilkite į ryžius.

Žingsnis 3

Oro ryžių pudingas Žingsnis 3
Gautą mišinį lengvai išmaišykite ir pašaukite į 120 °C įkaitintą orkaitę maždaug 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos