Publikavimo data: 2024-06-09
Oro ryžių pudingas
Ryžių pudingas yra klasikinis angliškas skanėstas. Tarp britų ryžių pudingas yra ne tik populiariausia, bet ir mėgstamiausia pudingo rūšis, nes pasižymi labai švelnia tekstūra ir maloniu citrusinių vaisių bei cinamono aromatu. Nepaisant lipnių ryžių savybių, patiekalas būna visiškai lengvas ir lengvas. Šį pudingą galima patiekti karštą arba šaltą.
Žingsnis 1
Supilkite pieną į gilų dubenį ir užvirinkite. Tada suberkite cukrų, laimo žievelę ir ryžius. Gerai išmaišykite ir virkite ryžius ant silpnos ugnies.
Žingsnis 2
Ryžius šiek tiek atvėsinkite ir sudėkite į kepimo indą. Ryžius sumaišykite su tryniais, į baltymus įlašinkite kelis lašus laimo, suplakite mikseriu ir (arba) plaktuvu iki standumo ir supilkite į ryžius.
Žingsnis 3
Gautą mišinį lengvai išmaišykite ir pašaukite į 120 °C įkaitintą orkaitę maždaug 15 minučių.
Kategorijos