Oro šokoladiniai keksiukai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Oro šokoladiniai keksiukai

Keksiukai - tai maži keksiukai, mažų pyragaičių pramoga.Taip pat yra užkandžių keksiukų, kurie gali būti patiekiami nedideliame švediškame stalelyje. Juose gali būti sūrio, kumpio, žolelių ir alyvuogių. O užuot renginiui kepę didžiulį tortą, galite iškepti šiuos porcijinius šokoladinius keksiukus. Jiems paruošti prireiks daug mažiau laiko nei tortui pagaminti. Paprastai jie būna aptepti sviestiniu kremu, papuošti uogomis, konditeriniais pabarstukais arba dekoruoti torto papuošalais. Keksiukų tekstūra turi būti lengva ir erdvi, todėl ruošiant tešlą svarbu nuolat plakti ingredientus.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
388 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
27 g
Angliavandeniai
31 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.72/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Oro šokoladiniai keksiukai Žingsnis 1
Sviestą ir cukrų plakite mikseriu dideliu greičiu. Taip gausite purią masę. Sudėkite kiaušinius ir gerai išplakite.

Žingsnis 2

Oro šokoladiniai keksiukai Žingsnis 2
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir suberkite į kiaušinių ir sviesto masę. Geriau tai daryti per sietelį. Taip miltai bus prisotinti deguonies ir keksiukai taps dar puresni.

Žingsnis 3

Oro šokoladiniai keksiukai Žingsnis 3
Atskirame dubenyje gerai išmaišykite pieną ir kakavą. Šį mišinį supilkite į tešlą. Į tešlą supilkite kondensuotą pieną. Viską gerai išplakite. Dėkite į formą ir siųskite į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, pyragaičių desertai, įspūdingas receptas, lengva, yra bendrų alergenų, pusryčiai, užkandis, keksas, ypatingi receptai, naujametiniai desertai, kiaušinių pusryčiai, varškės pusryčiai, varškės desertai

Kategorijos