Publikavimo data: 2025-08-18
Oro šokoladiniai keksiukai
Keksiukai - tai maži keksiukai, mažų pyragaičių pramoga.Taip pat yra užkandžių keksiukų, kurie gali būti patiekiami nedideliame švediškame stalelyje. Juose gali būti sūrio, kumpio, žolelių ir alyvuogių. O užuot renginiui kepę didžiulį tortą, galite iškepti šiuos porcijinius šokoladinius keksiukus. Jiems paruošti prireiks daug mažiau laiko nei tortui pagaminti. Paprastai jie būna aptepti sviestiniu kremu, papuošti uogomis, konditeriniais pabarstukais arba dekoruoti torto papuošalais. Keksiukų tekstūra turi būti lengva ir erdvi, todėl ruošiant tešlą svarbu nuolat plakti ingredientus.
Žingsnis 1
Sviestą ir cukrų plakite mikseriu dideliu greičiu. Taip gausite purią masę. Sudėkite kiaušinius ir gerai išplakite.
Žingsnis 2
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir suberkite į kiaušinių ir sviesto masę. Geriau tai daryti per sietelį. Taip miltai bus prisotinti deguonies ir keksiukai taps dar puresni.
Žingsnis 3
Atskirame dubenyje gerai išmaišykite pieną ir kakavą. Šį mišinį supilkite į tešlą. Į tešlą supilkite kondensuotą pieną. Viską gerai išplakite. Dėkite į formą ir siųskite į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 20 minučių.
Kategorijos