Publikavimo data: 2024-05-26
Oro tiramisu su persikais
Švelnų kaip debesėlis ir gardų tiramisu su persikais galima paruošti be didelių pastangų. Tereikia naudoti paruoštus "Saviardi" sausainius, grietinėlę ir maskarponės sūrį. O desertą, nuo kurio visi bus sužavėti, galima dėti ant stalo, net ir šventinio. Žinoma, su juo gali susidoroti visi kulinarijos mėgėjai, net ir visiški naujokai.
Žingsnis 1
Užvirinkite vandenį ir panardinkite persikus į jį 20 sekundžių. Tada perkelkite juos į šaltą vandenį ir atvėsinkite. Įpjovimais pašalinkite persikų odelę.
Žingsnis 2
Persikus supjaustykite griežinėliais. Į 400 ml verdančio vandens suberkite cukrų ir išmaišykite. Suberkite persikus į sirupą ir virkite 2-3 minutes. Išjunkite ugnį, ištraukite persikus iš sirupo dantytu šaukštu ir atvėsinkite.
Žingsnis 3
Sumaišykite grietinėlę ir maskarponę. Maišytuvu plakite 1 minutę. Suberkite cukraus pudrą ir plakite, kol sutirštės.
Žingsnis 4
Sausainius pamirkykite persikų sirupe ir iš karto dėkite pirmąjį sluoksnį į formą. Ant viršaus šaukštu arba konditeriniu maišeliu užtepkite sluoksnį kremo. Ant kremo sudėkite persikų sluoksnį. Toliau dėkite kitą sluoksnį sausainių su sirupu. Ant viršaus šaukštu užtepkite grietinėlę gražiais mažais taškeliais.
Kategorijos