Publikavimo data: 2024-06-08
Oro žuvies suflė
Žuvies suflė - tai atvejis, kai nuobodžią paprastą žuvį galima paversti kažkuo erdviu, skaniu, kreminio skonio. Toks žuvies patiekalas iškart žengia didžiulį žingsnį iš namų virtuvės ir užima vietą ant restorano stalo. Prisideda ši paruošimo technika, nors darbo su suflė principas yra maždaug toks pat, kaip ir desertų. Viena aišku - žuvies suflė nustebins šeimą, svečius ir draugus.
Žingsnis 1
Žuvį supjaustykite gabaliukais ir 20 minučių virkite pasūdytame vandenyje. Tada atskirkite mėsą nuo kaulų ir susmulkinkite blenderiu.
Žingsnis 2
Keptuvėje apkepkite miltus, kol taps auksinės spalvos, supilkite šiltą pieną ir išmaišykite. Šį pieno padažą ir trynius supilkite į žuvį. Pagardinkite druska ir pipirais ir išmaišykite.
Žingsnis 3
Išplakite baltymus iki putų, supilkite į žuvį, išmaišykite. Ištepkite formą sviestu, supilkite į ją masę ir išlyginkite. Ant viršaus išdėliokite sviesto griežinėlius. Kepkite 30 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Kategorijos