Oro žuvies suflė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Oro žuvies suflė

Žuvies suflė - tai atvejis, kai nuobodžią paprastą žuvį galima paversti kažkuo erdviu, skaniu, kreminio skonio. Toks žuvies patiekalas iškart žengia didžiulį žingsnį iš namų virtuvės ir užima vietą ant restorano stalo. Prisideda ši paruošimo technika, nors darbo su suflė principas yra maždaug toks pat, kaip ir desertų. Viena aišku - žuvies suflė nustebins šeimą, svečius ir draugus.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
229 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.12/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Oro žuvies suflė Žingsnis 1
Žuvį supjaustykite gabaliukais ir 20 minučių virkite pasūdytame vandenyje. Tada atskirkite mėsą nuo kaulų ir susmulkinkite blenderiu.

Žingsnis 2

Oro žuvies suflė Žingsnis 2
Keptuvėje apkepkite miltus, kol taps auksinės spalvos, supilkite šiltą pieną ir išmaišykite. Šį pieno padažą ir trynius supilkite į žuvį. Pagardinkite druska ir pipirais ir išmaišykite.

Žingsnis 3

Oro žuvies suflė Žingsnis 3
Išplakite baltymus iki putų, supilkite į žuvį, išmaišykite. Ištepkite formą sviestu, supilkite į ją masę ir išlyginkite. Ant viršaus išdėliokite sviesto griežinėlius. Kepkite 30 minučių 180 laipsnių temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos