Publikavimo data: 2024-06-23
Ožkos sūrio skrebučiai
Šiame skrebučio skrebučio skonyje dera malonus ciabattos klampumas, švelni ožkos sūrio ir alyvuogių aliejaus konsistencija, sūrus ir šiek tiek rūgštokas alyvuogių skonis bei saldžiarūgštis padažas. Be to, ožkos sūris yra labai sveikas, nes jame yra daug vitaminų, taip pat kalcio, fosforo, geležies ir kitų elementų. Pagrindiniai kokybiško produkto tiekėjai yra Šveicarija, Italija ir Prancūzija. Ožkos sūris gali būti gelsvos arba baltos spalvos. Kuo sūris minkštesnis, tuo mažiau jame yra druskos.
Žingsnis 1
Paskrudinkite ciabatta riekeles. Dėkite ciabatta riekeles ant sausos keptuvės ir kepkite po 3 minutes iš kiekvienos pusės. Tada sudėkite į lėkštę, atvėsinkite ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi.
Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Supilkite actą į puodą, suberkite cukrų, užvirinkite, sumažinkite ugnį ir virkite, kol padažas sutirštės, o actas išgaruos. Konsistencija turėtų būti panaši į skysto medaus.
Žingsnis 3
Suformuokite skrebučius. Ant ciabattos užtepkite griežinėliais supjaustyto ožkos sūrio, alyvuogių ir padažo.
Kategorijos