Ožkos sūrio skrebučiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Ožkos sūrio skrebučiai

Šiame skrebučio skrebučio skonyje dera malonus ciabattos klampumas, švelni ožkos sūrio ir alyvuogių aliejaus konsistencija, sūrus ir šiek tiek rūgštokas alyvuogių skonis bei saldžiarūgštis padažas. Be to, ožkos sūris yra labai sveikas, nes jame yra daug vitaminų, taip pat kalcio, fosforo, geležies ir kitų elementų. Pagrindiniai kokybiško produkto tiekėjai yra Šveicarija, Italija ir Prancūzija. Ožkos sūris gali būti gelsvos arba baltos spalvos. Kuo sūris minkštesnis, tuo mažiau jame yra druskos.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
304 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
21 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.13/5 (30 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ožkos sūrio skrebučiai Žingsnis 1
Paskrudinkite ciabatta riekeles. Dėkite ciabatta riekeles ant sausos keptuvės ir kepkite po 3 minutes iš kiekvienos pusės. Tada sudėkite į lėkštę, atvėsinkite ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi.

Žingsnis 2

Ožkos sūrio skrebučiai Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Supilkite actą į puodą, suberkite cukrų, užvirinkite, sumažinkite ugnį ir virkite, kol padažas sutirštės, o actas išgaruos. Konsistencija turėtų būti panaši į skysto medaus.

Žingsnis 3

Ožkos sūrio skrebučiai Žingsnis 3
Suformuokite skrebučius. Ant ciabattos užtepkite griežinėliais supjaustyto ožkos sūrio, alyvuogių ir padažo.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos