Publikavimo data: 2024-06-22
Pabarstytas obuolių pyragas
Lengviausias pyrago receptas, kuriam paruošti reikia mažiausiai ingredientų. Su juo gali susidoroti net pradedantysis. Lengva ir skanu.
Žingsnis 1
Į manų kruopas suberkite miltus, cukrų ir kepimo miltelius. Gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Nulupkite obuolius, pašalinkite jų sėklalizdžius ir smulkiai supjaustykite.
Žingsnis 3
Kepimo skardą išklokite pergamentu (galite naudoti kepimo kilimėlį) ir patepkite sviestu. Ant viršaus tolygiai paskleiskite kepimo miltelių sluoksnį.
Žingsnis 4
Ant antrojo sluoksnio sudėkite griežinėliais supjaustytus obuolius. Pabarstykite sluoksnį kepimo miltelių.
Žingsnis 5
Sudėkite sluoksnį uogų (šviežių arba šaldytų) ir ant viršaus supilkite likusį sausą mišinį.
Žingsnis 6
Sviestą supjaustykite mažais kubeliais ir užtepkite ant pyrago viršaus.
Žingsnis 7
Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 45-50 minučių, kol iškeps (viršuje susidarys traški plutelė).
Kategorijos