Publikavimo data: 2025-08-18
Padažas su malta mėsa spagečiams
Labai apetitiškas ir greitai paruošiamas patiekalas. Abiem pusėms naudingas variantas gardiems pietums ar vakarienei.
Žingsnis 1
Kepkite maltą mėsą ant didelės ugnies. Ant mėsos turėtų atsirasti auksinė plutelė.
Žingsnis 2
Pagardinkite druska ir įberkite apynių prieskonių.
Žingsnis 3
Įpilkite puodelį vandens ir užvirinkite.
Žingsnis 4
Įdėkite 3 šaukštus kečupo ir išmaišykite. Virkite uždengę dangčiu 5 minutes.
Žingsnis 5
Įdėkite šaukštą grietinės ir lydyto sūrio (aš turiu du trikampėlius). Išmaišykite ir uždenkite dangčiu. Kadangi sūris išsilydo ne iš karto, po 5 minučių vėl išmaišykite.
Žingsnis 6
Įpilkite tiek vandens, kad apsemtų maltą mėsą. Troškinkite dar apie 10 minučių. Išjungę įdėkite tarkuotą česnako skiltelę. Svarbu jos neišvirti, tada aromatas išliks! Įdaras su padažu paruoštas.
Kategorijos