Publikavimo data: 2024-09-17
"Pamaitinkite studentą" pica su bulvėmis.
Receptas iš mano tolimos jaunystės, kai mokiniai gamino iš to, kas buvo šaldytuve. Į bulvinius blynus dėdavome viską, ką turime šaldytuve. Ir išeina labai skanu!
Žingsnis 1
Nulupkite bulves, sutarkuokite jas stambia tarka.
Žingsnis 2
Pievagrybius supjaustykite į lėkštes ir kepkite po 2 minutes iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 3
Tarkuotas bulves sumaišykite su kiaušiniu, įberkite 0,5 arbatinio šaukštelio druskos.
Žingsnis 4
Šaukštu sudėkite bulvių masę į aliejumi pateptą keptuvę ir kepkite kaip blynus po 7 minutes iš abiejų pusių ant silpnos ugnies uždengę dangčiu.
Žingsnis 5
Ant jau iškepto blyno viršaus dėkite keptų grybų ir pomidorų, pagardinkite majonezu arba grietine. Gero apetito!
Kategorijos