Publikavimo data: 2025-08-18
Pančo greitas pyragas.
Puikus receptas tiems, kurie brangina savo laiką. Paprasta, greita, visada veikia.
Žingsnis 1
Bet kokį biskvitą supjaustykite 1x1 cm dydžio kubeliais. Tai gali būti parduotuvėje pirkti pyragaičiai arba bet kokio biskvito likučiai. Čia naudojome obuolių biskvito likučius.
Žingsnis 2
Ananasai taip pat supjaustomi kubeliais.
Žingsnis 3
Sausainius sumalkite blenderiu iki stambių trupinių.
Žingsnis 4
Sumaišykite grietinę su cukrumi ir laimo sultimis (galite pakeisti citrinos sultimis) ir plakite, kol cukrus ištirps. Tai užtruks apie 5 minutes.
Žingsnis 5
Pradėkite rinkti tortą. Ant lėkštės dėkite biskvito kubelių ratą, išminkykite. Jei naudojate parduotuvėje pirktus biskvitinius keksiukus, tiesiog palikite ploną biskvito sluoksnį nesupjaustytą ir naudokite jį kaip torto pagrindą.
Žingsnis 6
Patepkite kremu, išdėliokite ananasus, pabarstykite sausainiais.
Žingsnis 7
Tada vėl dėkite sausainių kubelius, bet nieko nespausdami, ir pakartokite kremo, ananasų ir sausainių sluoksnį. Toliau kaitaliokite sluoksnius, kol baigsis visi ingredientai. Išdėliokite, suformuokite pusrutulį. Tortą nusiųskite į šaldiklį, kad šiek tiek atšaltų, kol gaminsime šokoladą.
Žingsnis 8
Šokoladą sudėkite į dubenėlį ir ištirpinkite mikrobangų krosnelėje. Konkrečiai: 10 sekundžių kaitinkite, išimkite, išmaišykite, vėl 10 sekundžių kaitinkite, išimkite ir išmaišykite. Tęskite, kol šokoladas visiškai ištirps.
Žingsnis 9
Apšlakstykite pyragą ištirpintu šokoladu ir porai valandų įdėkite į šaldytuvą, kad gerai įsigertų.
Kategorijos