Pančo pyragas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Pančo pyragas

Pyragai "Pancho" dažnai matomi parduotuvių lentynose. Tačiau namų šeimininkės jau seniai įvaldė receptą ir sugebėjo jį daug kartų patobulinti. Yra torto "Pančo" rūšių su ananasais, su bananais ir riešutais bei su vyšniomis. Naminis pyragas su ananasais tapo tikru hitu kartu su garsiaisiais "Napoleonu" ir "Medoviku". Jei nutolsite nuo klasikinio kremo recepto, galite pasigaminti lengviausią ir neriebų kremą be jokių priedų - imkite tik 15-20 % riebumo grietinę.
Gaminimo laikas
375 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
235 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
34 g
Sunkumas: 4/5
Reitingas: 3.86/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pančo pyragas Žingsnis 1
Dubenyje maišytuvu plakite kambario temperatūros kiaušinius iki putų, maždaug 5 minutes. Neišjungdami maišytuvo, į kiaušinių masę suberkite cukrų ir plakite, kol cukrus ištirps. Tada supilkite išplaktus kiaušinius į persijotus miltus su kakava ir kepimo milteliais. Šaukštu iš apačios į viršų išmaišykite tešlą iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Pančo pyragas Žingsnis 2
Supilkite tešlą į formą ir pašaukite į orkaitę 30-40 minučių. Mediniu iešmeliu patikrinkite, ar pyragas paruoštas. Jei pyragas paruoštas, iešmelis liks sausas ir švarus. Kai pyragas paruoštas, leiskite jam visiškai atvėsti.

Žingsnis 3

Pančo pyragas Žingsnis 3
Perpjaukite pyragą į dvi dalis. Apatinė, skirta torto pagrindui, turi būti ne aukštesnė kaip 1-1,5 cm. Viršutinę torto dalį supjaustykite į atsitiktinius kvadratėlius.

Žingsnis 4

Pančo pyragas Žingsnis 4
Kremui išplakite grietinę ir cukrų mikseriu.

Žingsnis 5

Pančo pyragas Žingsnis 5
Torto pagrindą pamirkykite konservuotų ananasų sirupe ir užtepkite ploną grietinės sluoksnį. Ant viršaus sudėkite ananasų griežinėlius. Tada išdėliokite torto gabalėlius ir užpilkite juos grietine. Sluoksniuokite juos taip, kad susidarytų tolygus pyragas. Torto viršų aptepkite grietinėle.

Žingsnis 6

Pančo pyragas Žingsnis 6
Glajui giliame dubenyje sumaišykite šiltą pieną, kakavą ir cukraus pudrą. Išmaišykite. Sudėkite kambario temperatūros sviestą ir vėl išmaišykite.

Žingsnis 7

Pyragą apipilkite glajumi. Dėkite ananasų pyragą į šaldytuvą 5-6 valandoms, kad įsigertų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos