Publikavimo data: 2025-08-19
Pančo pyragas
Subtilus tortas bet kokiai šventei.
Žingsnis 1
Kiaušinius su cukrumi plakite iki putų.
Žingsnis 2
Sumaišykite sausus ingredientus: miltus, kepimo miltelius, kakavą. Sausą mišinį įmaišykite į kiaušinių masę.
Žingsnis 3
Maišykite iki vientisos masės. Stenkitės maišyti švelniai, kad mišinys išliktų orus. Šaukštu sudėkite mišinį į kepimo formą. Kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie 40 minučių. Patikrinkite, ar pyragas iškepęs, dantų krapštuku.
Žingsnis 4
Leiskite baigtam pyragui visiškai atvėsti. Nupjaukite apatinį apskritimą, o likusį supjaustykite 2×2 kubeliais.
Žingsnis 5
Supjaustykite ananasus kubeliais, užteks 3 žiedų, sirupą naudokite supjaustytam pyragui pamirkyti.
Žingsnis 6
Kremui sumaišykite grietinę, kondensuotą pieną ir varškę.
Žingsnis 7
Gilaus dubens dugną uždenkite maistine plėvele. Torto kubelius panardinkite į kremą ir sudėkite į dubenį. Tarp sluoksnių sudėkite ananasų kubelius. Paskutiniu sluoksniu uždenkite tortą. Dėkite į šaldytuvą per naktį.
Kategorijos