Pančo pyragas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Pančo pyragas

Subtilus tortas bet kokiai šventei.
Gaminimo laikas
180 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
208 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
28 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.94/5 (32 bal.)

Žingsnis 1

Pančo pyragas Žingsnis 1
Kiaušinius su cukrumi plakite iki putų.

Žingsnis 2

Pančo pyragas Žingsnis 2
Sumaišykite sausus ingredientus: miltus, kepimo miltelius, kakavą. Sausą mišinį įmaišykite į kiaušinių masę.

Žingsnis 3

Pančo pyragas Žingsnis 3
Maišykite iki vientisos masės. Stenkitės maišyti švelniai, kad mišinys išliktų orus. Šaukštu sudėkite mišinį į kepimo formą. Kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie 40 minučių. Patikrinkite, ar pyragas iškepęs, dantų krapštuku.

Žingsnis 4

Pančo pyragas Žingsnis 4
Leiskite baigtam pyragui visiškai atvėsti. Nupjaukite apatinį apskritimą, o likusį supjaustykite 2×2 kubeliais.

Žingsnis 5

Pančo pyragas Žingsnis 5
Supjaustykite ananasus kubeliais, užteks 3 žiedų, sirupą naudokite supjaustytam pyragui pamirkyti.

Žingsnis 6

Pančo pyragas Žingsnis 6
Kremui sumaišykite grietinę, kondensuotą pieną ir varškę.

Žingsnis 7

Pančo pyragas Žingsnis 7
Gilaus dubens dugną uždenkite maistine plėvele. Torto kubelius panardinkite į kremą ir sudėkite į dubenį. Tarp sluoksnių sudėkite ananasų kubelius. Paskutiniu sluoksniu uždenkite tortą. Dėkite į šaldytuvą per naktį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, šalti desertai, paprasta, yra bendrų alergenų, pyragai, Naujųjų metų desertai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pyragai su varške, desertai su varške, desertai su grietine

Kategorijos