Panna cotta su mangais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-17

Panna cotta su mangais

Garsųjį itališką desertą "Panna cotta" galima gaminti ne tik su uogomis, bet ir su mangais. Dėl šio vaisiaus desertas įgaus ryškų tropinį skonį ir saulėtą spalvą. Panna cotta su mangais gaminama pagal tradicinį receptą iš klasikinių ingredientų: grietinėlės, cukraus ir želatinos, o pabaigoje į desertą įdedama mangų tyrės. Želatiną prieš gaminant reikia užpilti vandeniu, kad išbrinktų.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
133 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
21 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.43/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Panna cotta su mangais Žingsnis 1
Paruoškite panna cotta. Sumaišykite grietinėlę su pienu, įberkite 2 valgomuosius šaukštus cukraus ir pastatykite ant ugnies. Užvirinkite. Tada į karštą grietinėlę įmaišykite išbrinkusią želatiną. Išmaišykite, kad želatina ištirptų. Supilkite į kremus ir 2-3 valandoms įdėkite į šaldytuvą, kad desertas sustingtų.

Žingsnis 2

Panna cotta su mangais Žingsnis 2
Paruoškite mangų tyrę. Mangą sutrinkite trintuvu. Įdėkite 2 valgomuosius šaukštus cukraus ir krakmolą. Šiek tiek pašildykite, kad tyrė šiek tiek sutirštėtų.

Žingsnis 3

Panna cotta su mangais Žingsnis 3
Surinkite desertą. Išimkite panna cotta iš šaldytuvo. Ant šaldyto deserto sudėkite mangų tyrę. Pabarstykite cukraus pudra.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos