Panna cotta su ryazhenka pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-17

Panna cotta su ryazhenka

"Panna cotta" yra tradicinis itališkas desertas, gaminamas iš grietinėlės, cukraus, želatinos ir vanilės. Kad patiekalas įgautų papildomo skonio, į jį dedama vaisių, uogų arba šokolado. Jei panna cotta gaminsite iš ryžos, desertas bus švelnaus kreminio skonio ir aromato. Cukrų recepte galima pakeisti cukraus pudra.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
223 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
33 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Maisto priedai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Panna cotta su ryazhenka Žingsnis 1
Paruoškite panna cotta. Į ryžą suberkite cukrų ir vanilę ir išmaišykite. Įdėkite grietinėlę su želatina į mikrobangų krosnelę ir kaitinkite, kol želatina ištirps, maždaug 3 minutes. Palaipsniui supilkite ištirpintą želatiną į ryazhenka, kruopščiai išmaišykite.

Žingsnis 2

Panna cotta su ryazhenka Žingsnis 2
Palikite desertą sustingti. Supilkite mišinį į indelius arba kreminę masę ir padėkite į šaldytuvą 2 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, grietinėlės ir pieno desertai, paprasta, yra bendrų alergenų, panna cotta, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga

Kategorijos