Publikavimo data: 2024-04-17
Panna cotta su ryazhenka
"Panna cotta" yra tradicinis itališkas desertas, gaminamas iš grietinėlės, cukraus, želatinos ir vanilės. Kad patiekalas įgautų papildomo skonio, į jį dedama vaisių, uogų arba šokolado. Jei panna cotta gaminsite iš ryžos, desertas bus švelnaus kreminio skonio ir aromato. Cukrų recepte galima pakeisti cukraus pudra.
Žingsnis 1
Paruoškite panna cotta. Į ryžą suberkite cukrų ir vanilę ir išmaišykite. Įdėkite grietinėlę su želatina į mikrobangų krosnelę ir kaitinkite, kol želatina ištirps, maždaug 3 minutes. Palaipsniui supilkite ištirpintą želatiną į ryazhenka, kruopščiai išmaišykite.
Žingsnis 2
Palikite desertą sustingti. Supilkite mišinį į indelius arba kreminę masę ir padėkite į šaldytuvą 2 valandoms.
Kategorijos