Panna cotta su vyšniomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-17

Panna cotta su vyšniomis

"Panna cotta" - tai desertas, kuris yra kreminė želė. Jam paruošti grietinėlė verdama su cukrumi ir sumaišoma su želatina, tada gautas mišinys supilamas į formeles ir užšaldomas šaldytuve. Panna cotta galite ruošti su vyšniomis, tada desertas įgaus papildomo ryškaus uogų skonio. Vyšnios yra sultingos uogos, todėl sirupas bus sodrus.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
118 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
15 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.27/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Panna cotta su vyšniomis Žingsnis 1
Pagaminkite panna cotta. Sumaišykite grietinėlę su pienu, įberkite 2 valgomuosius šaukštus cukraus ir pastatykite ant ugnies. Užvirinkite. Tuomet į karštą grietinėlės mišinį sudėkite išbrinkusią želatiną. Išmaišykite, kad želatina ištirptų. Supilkite į kremus ir 2-3 valandoms įdėkite į šaldytuvą, kad desertas sukietėtų.

Žingsnis 2

Panna cotta su vyšniomis Žingsnis 2
Paruoškite vyšnių tyrę. Vyšnias perpjaukite per pusę ir sudėkite į puodą. Suberkite 2 valgomuosius šaukštus cukraus ir krakmolą. Kaitinkite 2-3 minutes, kad vyšnios suminkštėtų. Atvėsinkite ir padėkite į šaldytuvą.

Žingsnis 3

Panna cotta su vyšniomis Žingsnis 3
Surinkite desertą. Iš šaldytuvo išimkite panakotos kremą ir ant šaldyto deserto viršaus sudėkite vyšnių tyrę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos