Publikavimo data: 2025-08-18
Paprasta kepta kuoja su brokoliais ir alyvuogių aliejumi
Kepta keta žuvis su brokoliais ir alyvuogių aliejumi yra puikus patiekalas, kuris tiks lengvai ir skaniai vakarienei. Dėl keta žuvies derinio su brokoliais ir aštriosiomis paprikomis patiekalas yra apetitiškas, rafinuotas ir šiek tiek aštrus. Be to, ši žuvis labai naudinga organizmui, nes ji laikoma dietine ir turi daug būtinų ir naudingų baltymų. Ji taip pat gerina nervų sistemos ir smegenų veiklą, stimuliuoja širdies ir kraujagyslių sistemą.
Žingsnis 1
Brokolius apšlakstykite alyvuogių aliejumi, pagal skonį pabarstykite druska ir pipirais. Paruoškite kepimo skardą su pergamentiniu popieriumi ir sudėkite ant jos brokolius.
Žingsnis 2
Šaukite brokolius į orkaitę 7 minutėms, retkarčiais apversdami, kol paruduos. Apšlakstykite kėtę alyvuogių aliejumi, pabarstykite druska ir pipirais. Žuvį sudėkite ant brokolių, kad ji atsidurtų viduryje.
Žingsnis 3
15 minučių pašaukite į orkaitę. Nedideliame dubenėlyje sumaišykite aitriąsias paprikas, actą ir šiek tiek druskos. Palikite pastovėti 10 minučių, kol paprikos suminkštės.
Kategorijos