Publikavimo data: 2024-06-23
Paprasta skumbrė su daržovėmis
Skumbrė yra populiari žuvis, kuri yra nebrangi ir pasižymi žmogaus organizmui naudingomis savybėmis. Iš skumbrės galima paruošti daugybę patiekalų bet kokiu tinkamu būdu: kepti, troškinti, marinuoti, kepti, virti, konservuoti. Pavyzdžiui, labai lengva paruošti skumbrę, troškintą su daržovėmis. Turimi ingredientai, šiek tiek laiko ir turėsite puikų patiekalą - skanų, sveiką, sultingą ir aromatingą.
Žingsnis 1
Išvalykite skumbrės vidų. Nupjaukite galvą ir pelekus. Pašalinkite juodą plėvelę ir gerai nuplaukite.
Žingsnis 2
Paimkite svogūną ir supjaustykite ketvirčiais. Morkas supjaustykite griežinėliais. Išvalykite papriką nuo sėklų ir supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 3
Paimkite pjaustymo lentą ir supjaustykite skumbrę porcijomis. Iš vienos skerdenos turėtumėte gauti apie 6 gabaliukus.
Žingsnis 4
Maišydami kepkite pomidorus, paprikas, morkas ir pomidorus 5 minutes. Tada sudėkite pomidorų pastą ir pomidorų tyrę ir troškinkite ant silpnos ugnies dar 10 minučių.
Žingsnis 5
Į keptuvę su daržovėmis suberkite žuvies prieskonius ir maltus juoduosius pipirus. Ant daržovių sudėkite skumbrės gabalėlius. Uždenkite keptuvę dangčiu ir troškinkite, kol išvirs, dar 25 minutes.
Kategorijos