Publikavimo data: 2024-10-15
Paprastas cukinijų užkandis su graikiniais riešutais
Cukinijų užkandis su graikiniais riešutais - labai lengvai paruošiamas ir skanus patiekalas. Toks neįprastas produktų derinys suteikia subtilų ir išskirtinį skonį. Be to, beveik visi ingredientai yra savaip naudingi. Cukinija rekomenduojama sergant nutukimu, skrandžiui ir žarnynui atsigauti. Labai naudingi patiekalai iš cukinijų esant aukštam kraujospūdžiui. Graikiniuose riešutuose esantis cinkas ir jodas naudingi odai, plaukams, nagams ir skydliaukei.
Žingsnis 1
Cukinijas pasūdykite ir sudėkite į sietelį, palikite 20 minučių nusausinti. Česnaką ir riešutus susmulkinkite blenderiu, bet ne per smulkiai. Paruoškite keptuvę ir supilkite alyvuogių aliejų.
Žingsnis 2
Kepkite svogūnus, kol taps auksinės spalvos. Sūrį sumaišykite su keptais svogūnais ir riešutais. Iš cukinijų išspauskite skystį ir apvoliokite jas žirnių miltuose. Tada cukinijas lengvai apkepkite alyvuogių aliejuje.
Žingsnis 3
Sudėkite cukinijas ant kepimo skardos, išklotos pergamentu. Ant kiekvienos cukinijos užtepkite grietinės. Padarykite nedidelius batonus ir ant kiekvieno uždėkite po cukinijos kvadratėlį. Dėkite į iki 190 ℃ įkaitintą orkaitę 10 minučių.
Kategorijos