Paprastas korėjietiškų morkų receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Paprastas korėjietiškų morkų receptas

Vienas iš labiausiai paplitusių rytietiškų patiekalų - korėjietiškos morkos. Tokį užkandį savarankiškai pasigaminti nesunku net ir nepatyrusiai namų šeimininkei. Morkose yra daug organizmui reikalingų medžiagų. Saldžių morkų derinys su aštriaisiais pipirais ir česnakais papildys bet kokį jūsų ruošiamą patiekalą.
Gaminimo laikas
150 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
139 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.32/5 (19 bal.)

Žingsnis 1

Paprastas korėjietiškų morkų receptas Žingsnis 1
Morkas sutarkuokite specialia korėjietiška tarka į gilų, erdvų emaliuotą dubenį. Sumaišykite druską, cukrų, pipirus ir maltą kalendrą, suberkite prieskonių mišinį į morkas ir gerai išmaišykite, kad morkos pradėtų leisti sultis.

Žingsnis 2

Paprastas korėjietiškų morkų receptas Žingsnis 2
Tarkuotų morkų krūvoje padarykite nedidelį įdubimą ir sudėkite į jį susmulkintą česnaką. Įkaitinkite augalinį aliejų, neleiskite jam užvirti, ir supilkite jį į dubenį su morkomis, užpilkite ant česnakų. Viską gerai išmaišykite, sudėkite į dubenį uždengtu dangčiu ir palikite marinuotis šaldytuve kelioms valandoms, o geriau per naktį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, daržovių ir grybų užkandžiai, paprasta, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, per 30 minučių, agurkų sezonas, česnakų sezonas, daržovių suktinukai, naujametiniai užkandžiai, receptų knyga, česnakiniai užkandžiai

Kategorijos