Publikavimo data: 2025-08-18
Paprastas korėjietiškų morkų receptas
Vienas iš labiausiai paplitusių rytietiškų patiekalų - korėjietiškos morkos. Tokį užkandį savarankiškai pasigaminti nesunku net ir nepatyrusiai namų šeimininkei. Morkose yra daug organizmui reikalingų medžiagų. Saldžių morkų derinys su aštriaisiais pipirais ir česnakais papildys bet kokį jūsų ruošiamą patiekalą.
Žingsnis 1
Morkas sutarkuokite specialia korėjietiška tarka į gilų, erdvų emaliuotą dubenį. Sumaišykite druską, cukrų, pipirus ir maltą kalendrą, suberkite prieskonių mišinį į morkas ir gerai išmaišykite, kad morkos pradėtų leisti sultis.
Žingsnis 2
Tarkuotų morkų krūvoje padarykite nedidelį įdubimą ir sudėkite į jį susmulkintą česnaką. Įkaitinkite augalinį aliejų, neleiskite jam užvirti, ir supilkite jį į dubenį su morkomis, užpilkite ant česnakų. Viską gerai išmaišykite, sudėkite į dubenį uždengtu dangčiu ir palikite marinuotis šaldytuve kelioms valandoms, o geriau per naktį.
Kategorijos