Publikavimo data: 2024-06-09
Paprastas pyragas su kondensuotu pienu
Pyragai yra labai paplitęs ir mėgstamas kepinys. Skirtingais pavadinimais jie žinomi beveik visose pasaulio virtuvėse. Šiuolaikinėje rusų virtuvėje pirogi yra labai mėgstami. Tačiau ne kiekviena šeimininkė imasi juos gaminti nuo pat pirmojo etapo. Jos paprasčiausiai neturi tam laisvo laiko. Mūsų pyragų receptas labai paprastas, jam skirtų produktų yra kiekvienos šeimininkės šaldytuve.
Žingsnis 1
Susmulkinkite sausainius trintuvu ir sudėkite į pakankamai didelį dubenį, kad galėtumėte išminkyti sausainių tešlą. Šaldytą sviestą sutarkuokite stambia tarka, sudėkite į susmulkintus sausainius, gerai išmaišykite ir greitai užminkykite tešlą.
Žingsnis 2
Gautą trapią, tirštą tešlą sudėkite į formą, išlyginkite ir suformuokite maždaug centimetro aukščio šonus. Dėkite į iki 180 °C įkaitintą orkaitę ir kepkite 25 minutes.
Žingsnis 3
Paruoštus trynius sudėkite į maišytuvo dubenį ir gerai plakite 5 minutes. Toliau plakant plona srovele supilkite kondensuotą pieną. Perpjaukite paruoštą citriną pusiau, išspauskite iš pusės sultis, supilkite į išplaktus trynius ir kondensuotą pieną ir vėl suplakite. Supilkite kremą ant pyrago ir minutei grąžinkite jį į orkaitę.
Kategorijos