Paprastas skumbrės marinavimo svogūnų lukštuose receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Paprastas skumbrės marinavimo svogūnų lukštuose receptas

Sūdyta skumbrė - puikus lengvas užkandis, kurį galima naudoti kaip sumuštinių įdarą arba, pavyzdžiui, kaip priedą prie virtų bulvių. Internete yra tūkstančiai skumbrių sūdymo receptų, tačiau nieko nėra geriau už klasikinius. Tokia klasika, pavyzdžiui, yra paprastas skumbrės marinavimo svogūnų lukštuose receptas.
Gaminimo laikas
200 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
104 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.6/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Paprastas skumbrės marinavimo svogūnų lukštuose receptas Žingsnis 1
Paruoškite sūrymą žuviai sūdyti. Į puodą su litru vandens suberkite druską, cukrų, arbatą ir lukštus. Užvirinkite, tada uždenkite dangčiu ir atvėsinkite iki kambario temperatūros. Lukštus ir arbatą pašalinkite per sietelį.

Žingsnis 2

Paprastas skumbrės marinavimo svogūnų lukštuose receptas Žingsnis 2
Paruoštas skumbrių skerdenas sudėkite į tinkamą gilų indą ir užpilkite atvėsusiu sūrymu. Taip palikite žuvį 2 valandoms, per tą laiką ją kelis kartus apverskite, kad būtų tolygiai pasūdyta.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, užkandžiai, įspūdingas receptas, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, žuvies užkandžiai, sūrio užkandžiai, karšti patiekalai naujiems metams, foršmakas, receptų knyga, tartaletės užkandžiai

Kategorijos