Publikavimo data: 2024-06-16
Paprastas skumbrės marinavimo svogūnų lukštuose receptas
Sūdyta skumbrė - puikus lengvas užkandis, kurį galima naudoti kaip sumuštinių įdarą arba, pavyzdžiui, kaip priedą prie virtų bulvių. Internete yra tūkstančiai skumbrių sūdymo receptų, tačiau nieko nėra geriau už klasikinius. Tokia klasika, pavyzdžiui, yra paprastas skumbrės marinavimo svogūnų lukštuose receptas.
Žingsnis 1
Paruoškite sūrymą žuviai sūdyti. Į puodą su litru vandens suberkite druską, cukrų, arbatą ir lukštus. Užvirinkite, tada uždenkite dangčiu ir atvėsinkite iki kambario temperatūros. Lukštus ir arbatą pašalinkite per sietelį.
Žingsnis 2
Paruoštas skumbrių skerdenas sudėkite į tinkamą gilų indą ir užpilkite atvėsusiu sūrymu. Taip palikite žuvį 2 valandoms, per tą laiką ją kelis kartus apverskite, kad būtų tolygiai pasūdyta.
Kategorijos