Publikavimo data: 2024-06-09
Paprastas šokoladinis pyragas
Mūsų receptas padės jums pradžiuginti šeimą šviežiais, aromatingais kepiniais, nesugaištant daug laiko virtuvėje. Jis tinka šiuolaikinėms namų šeimininkėms, kurios turi kiekvieną laisvą minutę. Taip pat svarbu, kad visi šiam desertui reikalingi produktai visada būtų virtuvėje. Šio deserto skonis yra abipusė nauda, nes visi mėgsta šokoladą. Todėl šokoladiniai desertai ruošiami visur.
Žingsnis 1
Vandens vonelėje ištirpinkite juodąjį šokoladą. Sudėkite sviestą ir kruopščiai išmaišykite, mišinys turi tapti vientisas. Taip pat galite tai padaryti mikrobangų krosnelėje, 10 sekundžių įjungę mažą galią.
Žingsnis 2
Kiaušinius su cukrumi suplakite plaktuvu. Į šiek tiek atvėsusį šokolado ir sviesto mišinį supilkite kiaušinių masę, suberkite persijotus miltus ir išmaišykite. Tešla turi būti vientisa ir blizgi.
Žingsnis 3
Sviestu ištepkite nedidelę, iki 25 cm skersmens sausą formą. Įdėkite į ją paruoštą tešlą ir pašaukite į iki 180 °C įkaitintą orkaitę. Tokioje temperatūroje kepkite 25 minutes. Kaip įprasta, patikrinkite, ar pyragas iškepęs, mediniu pagaliuku arba dantų krapštuku.
Kategorijos