Publikavimo data: 2025-08-17
Paprastas troškinys iš sairos, bulvių ir daržovių
Sairos, bulvių ir daržovių troškinys yra gana nesudėtingas patiekalas, be to, jis labai skanus. Troškinio įdaras gaminamas iš kiaušinių, miltų, grietinės, majonezo ir kefyro. Dėl jo apkepas tampa kreminis ir minkštas.
Žingsnis 1
Į gilų dubenį įmuškite kiaušinius, suberkite druską, kepimo miltelius ir išplakite. Kitame dubenyje sumaišykite majonezą ir grietinę, tada supilkite kiaušinių masę ir išmaišykite. Sudėkite kefyrą ir miltus ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Paruoškite keptuvę su alyvuogių aliejumi ir pakepinkite svogūnus. Kepimo indą ištepkite aliejumi ir supilkite didžiąją dalį tešlos. Sudėkite bulves, agurkus, žaliuosius svogūnus, kepintus svogūnus ir žuvį. Užpilkite likusia tešlos dalimi ir pašaukite į orkaitę 40 minučių.
Kategorijos