Publikavimo data: 2025-08-20
Paprastas užkandis su austrių grybais ir svogūnais
Pasitaiko atvejų, kai iš turimų produktų reikia labai greitai paruošti užkandžių. Tokiais atvejais padės mūsų paprastas užkandžio su keptais pievagrybiais, svogūnais ir morkomis receptas. Šie grybai skoniu nenusileidžia pievagrybiams, o jų kaina daug mažesnė. Puikus pasirinkimas biudžetiniams pietums. Produktų santykį pasirinkite savo nuožiūra. Šį užkandį patiekite su balta arba juoda duona. Jis skanus ir gana sotus.
Žingsnis 1
Labai smulkiai supjaustykite svogūnus ir morkas ir kepkite keptuvėje su augaliniu aliejumi, kol lengvai apskrus. Morkas galima stambiai sutarkuoti.
Žingsnis 2
Taip pat smulkiai supjaustykite austrių grybus ir suberkite į keptuvę. Grybai išleis sultis. Uždenkite keptuvę dangčiu ir troškinkite, kol vanduo išgaruos. Baigiant troškinti pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Kategorijos