Paprasti avižiniai dribsniai su pienu ir uogomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-01

Paprasti avižiniai dribsniai su pienu ir uogomis

Avižinių dribsnių košė su pienu yra vienas naudingiausių ir maistingiausių rusų virtuvės patiekalų. Avižinių dribsnių nauda žinoma tiems, kurie stebi savo sveikatą. Į košės sudėtį įeina skaidulinės medžiagos, naudingos virškinimui. Avižinių dribsnių košėje su pienu yra būtinų B grupės vitaminų, o pienas praturtina patiekalą kalciu. Tradiciškai avižinių dribsnių košė valgoma pusryčiams. Patiekalą galima papildyti uogomis, riešutais, džiovintais vaisiais.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
117 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
16 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Glitimo turintys grūdai, Riešutai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.71/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Paprasti avižiniai dribsniai su pienu ir uogomis Žingsnis 1
Išvirkite košę. Supilkite vandenį į puodą ir užvirinkite. Pagardinkite druska ir supilkite avižinius dribsnius. Periodiškai maišykite. Virkite 12-15 minučių. Kai beveik visas vanduo išgaruos, supilkite pieną. Išmaišykite ir užvirinkite.

Žingsnis 2

Paprasti avižiniai dribsniai su pienu ir uogomis Žingsnis 2
Baigti gaminti. Uždenkite keptuvę dangčiu ir sumažinkite kaitrą. Virkite košę 5 minutes. Išjunkite ugnį ir palikite 3-4 minutes pastovėti. Suberkite cukrų. Ant košės viršaus uždėkite sviesto.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos