Publikavimo data: 2024-10-14
Paprasti ir greiti moliūgų keksiukai
Moliūgų keksiukai yra gražūs rudens kepiniai, kurie sukurs ypatingą atmosferą geriant arbatą. Keksiukai būna kvapnūs, ryškūs ir saikingai saldūs. Jiems paruošti reikia labai nedaug produktų ir laiko. Moliūgų tyrė suteikia tešlai sultingumo ir suteikia jai ryškiai oranžinės spalvos.
Žingsnis 1
Moliūgą supjaustykite mažais kubeliais ir virkite 20 minučių, kol suminkštės. Susmulkinkite moliūgą į tyrę. Į moliūgą įpilkite augalinio aliejaus ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Kiaušinius išplakite su 70 g cukraus ir supilkite ant moliūgų tyrės. Atskirai dubenyje sumaišykite miltus, manų kruopas, kepimo miltelius ir 30 g cukraus iki vientisos masės. Sudėkite sausus ingredientus su tyre ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Gautą tešlą šaukštu supilkite į keksiukų formeles ir pašaukite į įkaitintą 180 °C orkaitę maždaug 30-40 minučių.
Kategorijos