Paprasti marinuoti kopūstai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Paprasti marinuoti kopūstai

Labai dažnai atrodo, kad maisto gaminimas yra labai sudėtingas ir atima daug laiko. Tačiau šis receptas yra labai greitas, nieko nereikia virti, viskas paprasta. Kopūstai išvirs patys, todėl šis receptas tinka net ir patiems pradedantiesiems virėjams. Svarbiausia, kad tai neturi įtakos rezultatui. Kopūstai išlieka traškūs, sultingi ir subalansuoto skonio.
Gaminimo laikas
10960 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
31 kcal.
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Paprasti marinuoti kopūstai Žingsnis 1
Kopūstus supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais, kad jie tilptų į stiklinį indą.

Žingsnis 2

Paprasti marinuoti kopūstai Žingsnis 2
Morkas supjaustykite plonais griežinėliais.

Žingsnis 3

Paprasti marinuoti kopūstai Žingsnis 3
Susmulkinkite česnaką mažomis skiltelėmis.

Žingsnis 4

Paprasti marinuoti kopūstai Žingsnis 4
Paruoškite stiklinį indą. Kopūstus, morkas, česnakus ir prieskonius išdėliokite tankiu ir lygiu sluoksniu. Jei kopūstai netelpa, galite juos šiek tiek sutraiškyti ranka.

Žingsnis 5

Paprasti marinuoti kopūstai Žingsnis 5
Puode sumaišykite druską ir cukrų.

Žingsnis 6

Paprasti marinuoti kopūstai Žingsnis 6
Supilkite į mišinį šaltą filtruotą vandenį ir maišykite, kol cukrus ir druska ištirps.

Žingsnis 7

Paprasti marinuoti kopūstai Žingsnis 7
Gautą sūrymą supilkite į stiklainį. Palikite stiklainį su kopūstais ant stalo 14 valandų. Per tą laiką periodiškai papildykite sūrymą, nes jis palaipsniui įsigers į kopūstus. Tada kopūstus padėkite į šaldytuvą, jie bus paruošti po savaitės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita, šalti užkandžiai, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 10 minučių, pusryčiai, užkandžiai, pomidorų sezonas, brusketos, užkandžiai naujiems metams, nauji pažįstamų veidai su pinc rojaus pomidorais, receptų knyga, pomidorų užkandžiai, pusryčiai su sūriu

Kategorijos