Publikavimo data: 2025-08-17
Paprasti marinuoti kopūstai
Labai dažnai atrodo, kad maisto gaminimas yra labai sudėtingas ir atima daug laiko. Tačiau šis receptas yra labai greitas, nieko nereikia virti, viskas paprasta. Kopūstai išvirs patys, todėl šis receptas tinka net ir patiems pradedantiesiems virėjams. Svarbiausia, kad tai neturi įtakos rezultatui. Kopūstai išlieka traškūs, sultingi ir subalansuoto skonio.
Žingsnis 1
Kopūstus supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais, kad jie tilptų į stiklinį indą.
Žingsnis 2
Morkas supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 3
Susmulkinkite česnaką mažomis skiltelėmis.
Žingsnis 4
Paruoškite stiklinį indą. Kopūstus, morkas, česnakus ir prieskonius išdėliokite tankiu ir lygiu sluoksniu. Jei kopūstai netelpa, galite juos šiek tiek sutraiškyti ranka.
Žingsnis 5
Puode sumaišykite druską ir cukrų.
Žingsnis 6
Supilkite į mišinį šaltą filtruotą vandenį ir maišykite, kol cukrus ir druska ištirps.
Žingsnis 7
Gautą sūrymą supilkite į stiklainį. Palikite stiklainį su kopūstais ant stalo 14 valandų. Per tą laiką periodiškai papildykite sūrymą, nes jis palaipsniui įsigers į kopūstus. Tada kopūstus padėkite į šaldytuvą, jie bus paruošti po savaitės.
Kategorijos