Publikavimo data: 2025-08-17
Paprasti sausainiai su imbieru ir citrina
Sausainiai su imbieru ir citrina - šis desertas puikiai tinka bet kuriam jaukiam vakarui. Šių sausainių tešla gaminama iš miltų, kepimo miltelių, druskos, imbiero, cukraus, sviesto, kiaušinių ir citrinos žievelės. Dėl imbiero ir citrinos žievelės sausainiai tampa aromatingi ir šiek tiek pikantiško skonio.
Žingsnis 1
Miltus persijokite į gilų dubenį, suberkite kepimo miltelius, druską, imbierą ir išmaišykite. Kitame dubenyje sudėkite sviestą ir cukrų ir išsukite.
Žingsnis 2
Tada įmuškite kiaušinius, išmaišykite, suberkite citrinos žievelę ir vėl išmaišykite. Kiaušinių mišinį sumaišykite su miltų mišiniu ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Paruoškite kepimo skardą su kepimo pergamentu. Šaukštu sudėkite tešlą ant kepimo skardos, pabarstykite cukrumi ir imbieru. Pašaukite į orkaitę 10 minučių.
Kategorijos