Publikavimo data: 2025-08-20
Paprasti šokoladiniai keksiukai su grietinėle
Šokoladiniai kreminiai pyragėliai - šie mini pyragėliai šiandien labai populiarūs. Tešla būna šokoladinė dėl kakavos ir kavos skonio, nes į tešlą įmaišoma paruoštos kavos. Keksiukų kremas gaunasi minkštas ir purus, nes į jį dedama sviesto.
Žingsnis 1
Į gilų dubenį supilkite visus skystus produktus, suberkite cukrų ir išmaišykite. Tada kitame dubenyje sumaišykite miltus, kakavą, druską ir supilkite į dubenį su skystu mišiniu. Išmaišykite ir užminkykite tešlą.
Žingsnis 2
Paruoškite keksiukų formeles ir supilkite į jas tešlą. Dėkite į orkaitę 20 minučių. Į dubenį sudėkite sviestą ir cukraus pudrą ir išplakite.
Žingsnis 3
Tada dalimis sudėkite grietinę ir varškę ir išmaišykite. Suberkite kakavą ir vėl išmaišykite. Kremą nusiųskite į šaldytuvą, kad atvėstų. Po to kremu aptepkite keksiukus.
Kategorijos