Paprikos "Chushki kepenys" pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Paprikos "Chushki kepenys"

Labai skanus užkandis iš Bulgarijos, kažką panašaus esu ragavęs Juodkalnijoje ir Kroatijoje. Tai yra keptos saldžiosios paprikos padaže. Jas galite kepti ant ugnies, jei kepate kebabus, orkaitėje arba net ant dujinės viryklės.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
124 kcal.
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.11/5 (28 bal.)

Žingsnis 1

Paprikos "Chushki kepenys" Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Tam dubenyje sumaišykite smulkiai supjaustytą žaliąjį svogūną, trintą česnaką, augalinį aliejų, actą, druską ir pipirus.

Žingsnis 2

Paprikos "Chushki kepenys" Žingsnis 2
Kepkite paprikas ant grotelių arba 200 °C temperatūros orkaitėje, kol paprikos paruduos (apie 20 minučių).

Žingsnis 3

Paprikos "Chushki kepenys" Žingsnis 3
Tada perkelkite paprikas į plastikinį maišelį ir palikite atvėsti.

Žingsnis 4

Paprikos "Chushki kepenys" Žingsnis 4
Nulupkite nuluptas paprikas ir supjaustykite juostelėmis.

Žingsnis 5

Paprikos "Chushki kepenys" Žingsnis 5
Supilkite padažą ir išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, daržovių ir grybų užkandžiai, paprasta, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, per 30 minučių, agurkų sezonas, česnakų sezonas, daržovių suktinukai, naujametiniai užkandžiai, receptų knyga, česnakiniai užkandžiai

Kategorijos