Publikavimo data: 2025-08-20
Paprikos "Chushki kepenys"
Labai skanus užkandis iš Bulgarijos, kažką panašaus esu ragavęs Juodkalnijoje ir Kroatijoje. Tai yra keptos saldžiosios paprikos padaže. Jas galite kepti ant ugnies, jei kepate kebabus, orkaitėje arba net ant dujinės viryklės.
Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Tam dubenyje sumaišykite smulkiai supjaustytą žaliąjį svogūną, trintą česnaką, augalinį aliejų, actą, druską ir pipirus.
Žingsnis 2
Kepkite paprikas ant grotelių arba 200 °C temperatūros orkaitėje, kol paprikos paruduos (apie 20 minučių).
Žingsnis 3
Tada perkelkite paprikas į plastikinį maišelį ir palikite atvėsti.
Žingsnis 4
Nulupkite nuluptas paprikas ir supjaustykite juostelėmis.
Žingsnis 5
Supilkite padažą ir išmaišykite.
Kategorijos