Pasninko blynų pyragas su bananais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Pasninko blynų pyragas su bananais

Galite gaminti blynus su kiaušiniais ir pienu arba liesus blynus, apsiribodami miltais ir vandeniu. Iš jau paruoštų blynų galite pagaminti tortą, sluoksniui parinkdami tinkamą kremą. Siūlome tokį blynų tortą gaminti su šokolado-bananų įdaru ir migdolų riešutais. Šį originalų pyragą galima pasiūlyti kaip desertą prie arbatos ar kavos.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
190 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 4/5
Reitingas: 4/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Pasninko blynų pyragas su bananais Žingsnis 1
Pirmiausia paruoškite grietinėlę. Supilkite kokosų pieną į puodą ir suberkite migdolų miltus. Nuolat maišydami užvirinkite ant silpnos ugnies.

Žingsnis 2

Pasninko blynų pyragas su bananais Žingsnis 2
Tada nukelkite nuo ugnies, suberkite vanilinį cukrų, kakavą ir bananus. Viską suplakite panardinamuoju maišytuvu ir palikite atvėsti.

Žingsnis 3

Pasninko blynų pyragas su bananais Žingsnis 3
Blynams išminkykite skystą tešlą. Atskirame dubenyje sumaišykite miltus, šiltą vandenį, druską, cukrų ir mieles. Išmaišykite ir palikite pastovėti šiltoje vietoje, kad mielės suveiktų.

Žingsnis 4

Pasninko blynų pyragas su bananais Žingsnis 4
Kepkite blynus keptuvėje iš abiejų pusių, kol iškeps. Karštus blynelius aptepkite kremu ir sudėkite vieną ant kito, kad gautųsi tortas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, šalti desertai, paprasta, yra bendrų alergenų, pyragai, Naujųjų metų desertai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pyragai su varške, desertai su varške, desertai su grietine

Kategorijos