Publikavimo data: 2025-08-17
Pasninko blynų pyragas su bananais
Galite gaminti blynus su kiaušiniais ir pienu arba liesus blynus, apsiribodami miltais ir vandeniu. Iš jau paruoštų blynų galite pagaminti tortą, sluoksniui parinkdami tinkamą kremą. Siūlome tokį blynų tortą gaminti su šokolado-bananų įdaru ir migdolų riešutais. Šį originalų pyragą galima pasiūlyti kaip desertą prie arbatos ar kavos.
Žingsnis 1
Pirmiausia paruoškite grietinėlę. Supilkite kokosų pieną į puodą ir suberkite migdolų miltus. Nuolat maišydami užvirinkite ant silpnos ugnies.
Žingsnis 2
Tada nukelkite nuo ugnies, suberkite vanilinį cukrų, kakavą ir bananus. Viską suplakite panardinamuoju maišytuvu ir palikite atvėsti.
Žingsnis 3
Blynams išminkykite skystą tešlą. Atskirame dubenyje sumaišykite miltus, šiltą vandenį, druską, cukrų ir mieles. Išmaišykite ir palikite pastovėti šiltoje vietoje, kad mielės suveiktų.
Žingsnis 4
Kepkite blynus keptuvėje iš abiejų pusių, kol iškeps. Karštus blynelius aptepkite kremu ir sudėkite vieną ant kito, kad gautųsi tortas.
Kategorijos