Pasninko grikių košė puoduose pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Pasninko grikių košė puoduose

Grikiai yra tradicinė rusiška košė, kurią mėgsta milijonai rusų. Ji plačiai vartojama ir su mėsos padažais, ir kaip atskiras, mūsų atveju gavėnios, patiekalas. Puoduose orkaitėje virta grikių košė bus puikus pasirinkimas tiems, kurie saugo savo figūrą ir apskritai sveikatą.
Gaminimo laikas
72 min.
Laikas virtuvėje
12 min.
Kalorijos
134 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.97/5 (30 bal.)

Žingsnis 1

Pasninko grikių košė puoduose Žingsnis 1
Grikius išdžiovinkite ant viryklės sausoje keptuvėje. Supilkite grikius į kepimo indus po 4 valgomuosius šaukštus į vieną indą.

Žingsnis 2

Pasninko grikių košė puoduose Žingsnis 2
pasūdykite, įdėkite sviesto arba augalinio aliejaus, gerai išmaišykite ir užpilkite karštu virintu vandeniu. Uždenkite dangčiu ir dėkite į orkaitę. Kepkite vieną valandą 180 °C temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, košė, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., pusryčiai, jūsų receptai, grikių košė, namų receptai, receptų knyga, grūdai

Kategorijos