Publikavimo data: 2025-08-19
Pasninko grikių košė puoduose
Grikiai yra tradicinė rusiška košė, kurią mėgsta milijonai rusų. Ji plačiai vartojama ir su mėsos padažais, ir kaip atskiras, mūsų atveju gavėnios, patiekalas. Puoduose orkaitėje virta grikių košė bus puikus pasirinkimas tiems, kurie saugo savo figūrą ir apskritai sveikatą.
Žingsnis 1
Grikius išdžiovinkite ant viryklės sausoje keptuvėje. Supilkite grikius į kepimo indus po 4 valgomuosius šaukštus į vieną indą.
Žingsnis 2
pasūdykite, įdėkite sviesto arba augalinio aliejaus, gerai išmaišykite ir užpilkite karštu virintu vandeniu. Uždenkite dangčiu ir dėkite į orkaitę. Kepkite vieną valandą 180 °C temperatūroje.
Kategorijos