Publikavimo data: 2025-08-20
Pasninko imbieriniai sausainiai be sviesto
Imbieriniai sausainiai be sviesto - tai gana paprastas kepimo receptas, kuris tiks bet kokiam arbatos vakarėliui. Be to, tokie sausainiai gali būti skani dovana Naujųjų metų šventės proga. Taip pat reikėtų pažymėti, kad pagal šį receptą paruoštus sausainius galima ilgai laikyti. O dėl to, kad šiame recepte nėra sviesto, sausainiai yra mažai kaloringi.
Žingsnis 1
Supilkite visus skystus produktus į mikserio dubenį ir suberkite druską, sodą, smulkintą imbierą, cinamoną, gvazdikėlius, vanilinį cukrų. Viską kruopščiai suplakite blenderiu arba mikseriu.
Žingsnis 2
Gautą mišinį supilkite į kitą indą ir suberkite sėlenas. Viską gerai išmaišykite plaktuvu arba šakute. Tada palaipsniui suberkite persijotus miltus.
Žingsnis 3
Gautą tešlą iškočiokite ir sausainių formelėmis išpjaukite figūrėles. Kepimo skardą išklokite kepimo pergamentu ir sudėkite ant jos sausainius. Kepkite 10-13 minučių.
Kategorijos