Publikavimo data: 2025-08-17
Pasninko pupelių užkandis
Pasninko pupelių salotas galima labai greitai ir lengvai paruošti. Jų sudėtyje yra minimalus kiekis turimų produktų, o patiekalas yra švelnus ir sotus. Salotas patiekite kaip savarankišką patiekalą arba kaip užkandį prie pagrindinio garnyro. Užkandis bus skanus ir karštas, ir šaltas. Šios greitai paruošiamos ir skanios salotos bus puikus pietų ar vakarienės priedas.
Žingsnis 1
Gerai nuplautas pupeles sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad išdžiūtų. Kai pupelės sugers drėgmės perteklių, apkepkite jas įkaitintoje keptuvėje su augaliniu aliejumi.
Žingsnis 2
Atidarykite sezamo sėklų pakelį, sudėkite į sausą, švarią keptuvę ir paskrudinkite ant silpnos ugnies. Nuolat maišykite. Kai sezamo sėklos taps auksinės spalvos, jos bus paruoštos.
Žingsnis 3
Sojų padažą, cukrų, aliejų ir actą sumaišykite patogiame inde. Gerai išmaišykite. Jei reikia, įberkite šiek tiek druskos.
Žingsnis 4
Išimkite pupeles į salotinę ir užpilkite paruoštu padažu. Gerai išmaišykite. Palikite pupeles 20-30 minučių, kad jos įsigertų į padažą.
Kategorijos