Pasninko pupelių užkandis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Pasninko pupelių užkandis

Pasninko pupelių salotas galima labai greitai ir lengvai paruošti. Jų sudėtyje yra minimalus kiekis turimų produktų, o patiekalas yra švelnus ir sotus. Salotas patiekite kaip savarankišką patiekalą arba kaip užkandį prie pagrindinio garnyro. Užkandis bus skanus ir karštas, ir šaltas. Šios greitai paruošiamos ir skanios salotos bus puikus pietų ar vakarienės priedas.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
187 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.26/5 (31 bal.)

Žingsnis 1

Pasninko pupelių užkandis Žingsnis 1
Gerai nuplautas pupeles sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad išdžiūtų. Kai pupelės sugers drėgmės perteklių, apkepkite jas įkaitintoje keptuvėje su augaliniu aliejumi.

Žingsnis 2

Pasninko pupelių užkandis Žingsnis 2
Atidarykite sezamo sėklų pakelį, sudėkite į sausą, švarią keptuvę ir paskrudinkite ant silpnos ugnies. Nuolat maišykite. Kai sezamo sėklos taps auksinės spalvos, jos bus paruoštos.

Žingsnis 3

Pasninko pupelių užkandis Žingsnis 3
Sojų padažą, cukrų, aliejų ir actą sumaišykite patogiame inde. Gerai išmaišykite. Jei reikia, įberkite šiek tiek druskos.

Žingsnis 4

Pasninko pupelių užkandis Žingsnis 4
Išimkite pupeles į salotinę ir užpilkite paruoštu padažu. Gerai išmaišykite. Palikite pupeles 20-30 minučių, kad jos įsigertų į padažą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, daržovių ir grybų užkandžiai, paprasta, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, per 30 minučių, agurkų sezonas, česnakų sezonas, daržovių suktinukai, naujametiniai užkandžiai, receptų knyga, česnakiniai užkandžiai

Kategorijos