Pasninko salotos su žirniais ir grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Pasninko salotos su žirniais ir grybais

Jei atėjo pasninko metas arba ką tik nusprendėte laikytis dietos, būtinai paruoškite liesų salotų su žirneliais ir grybais. Jose minkštos virtos bulvės ir morkos kartu su švelniais žaliaisiais žirneliais, sultingais marinuotais grybais su trupučiu rūgštelės, nedideliais svogūnų gabalėliais, užpiltos kvapniu, originaliu majonezo, alyvuogių aliejaus, garstyčių ir prieskonių padažu.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
128 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.9/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Pasninko salotos su žirniais ir grybais Žingsnis 1
Išvirkite bulves ir morkas, kol suminkštės, visiškai atvėsinkite ir nulupkite. Paimkite gilų dubenį ir supjaustykite paruoštas bulves bei morkas mažais kubeliais. Marinuotus grybus supjaustykite plonais griežinėliais ir sudėkite į dubenį.

Žingsnis 2

Pasninko salotos su žirniais ir grybais Žingsnis 2
Svogūną supjaustykite plonais, mažais gabalėliais ir kartu su žaliaisiais žirneliais taip pat suberkite į dubenį. Visus ingredientus pasūdykite ir papipirinkite, įpilkite majonezo, garstyčių, alyvuogių aliejaus ir viską gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, grybų patiekalai, salotos, grybų salotos, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, salotos su majonezu, salotos su raudonaisiais svogūnais, salotos su daržovėmis

Kategorijos