Publikavimo data: 2025-08-17
Pasninko salotos su žirniais ir grybais
Jei atėjo pasninko metas arba ką tik nusprendėte laikytis dietos, būtinai paruoškite liesų salotų su žirneliais ir grybais. Jose minkštos virtos bulvės ir morkos kartu su švelniais žaliaisiais žirneliais, sultingais marinuotais grybais su trupučiu rūgštelės, nedideliais svogūnų gabalėliais, užpiltos kvapniu, originaliu majonezo, alyvuogių aliejaus, garstyčių ir prieskonių padažu.
Žingsnis 1
Išvirkite bulves ir morkas, kol suminkštės, visiškai atvėsinkite ir nulupkite. Paimkite gilų dubenį ir supjaustykite paruoštas bulves bei morkas mažais kubeliais. Marinuotus grybus supjaustykite plonais griežinėliais ir sudėkite į dubenį.
Žingsnis 2
Svogūną supjaustykite plonais, mažais gabalėliais ir kartu su žaliaisiais žirneliais taip pat suberkite į dubenį. Visus ingredientus pasūdykite ir papipirinkite, įpilkite majonezo, garstyčių, alyvuogių aliejaus ir viską gerai išmaišykite.
Kategorijos