Patraukli želė su uogiene pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Patraukli želė su uogiene

Braškių uogienė yra gana švelnaus skonio. Prinokusios aromatingos braškės suteikia uogienei ypatingą skonį. Želatina gana greitai atvėsta, todėl džemas tampa panašus į marmeladą. Skani, subtili želė gali nustebinti ir pradžiuginti artimuosius. Ypač apsidžiaugs saldumynų mėgėjai ir gurmanai.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
109 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
25 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 5/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Patraukli želė su uogiene Žingsnis 1
Džemą sudėkite į gilų dubenį. Įpilkite 1/2 litro vandens. Palikite brinkti 30 minučių.

Žingsnis 2

Patraukli želė su uogiene Žingsnis 2
Ištirpinkite želatiną antroje vandens pusėje ir palikite kuriam laikui, kol želatina išbrinks.

Žingsnis 3

Patraukli želė su uogiene Žingsnis 3
Išspauskite citrinos sultis. Į vandeniu atskiestą uogienę supilkite citrinos sultis ir cukrų.

Žingsnis 4

Patraukli želė su uogiene Žingsnis 4
Džemą perkoškite per sietelį ir pastatykite ant silpnos ugnies. Kai užvirs, supilkite vandenį ir želatiną ir nukelkite nuo ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, želė desertai, įspūdingas receptas, egzotika, paprastas, popietės užkandis, vynuogių sezonas, želė, be įprastų alergenų, receptų knyga, želė su uogomis

Kategorijos